De paashaas en de interviews
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Mariëlle
16 April 2009 | Zuid-Afrika, Rustenburg
Zo hebben jullie een beetje een beeld wat voor verhalen we hier te horen krijgen. Persoonlijk gaat het erg goed met mij. Soms moet ik lachen wanneer een man echt gelooft dat hij op zaterdag en dinsdag niet met zijn vrouw mag vrijen. Soms slik ik even of pink ik een traantje weg wanneer ik een verhaal hoor zoals het verhaal van Agnes. Toch kan ik het vrij goed van me afzetten. Ik ben gewoon erg blij dat we dit onderzoek hier mogen en kunnen doen. Het is in ieder geval erg uitdagend en ik leer elke dag enorm veel bij……
16 April 2009 - 09:51
Anne (Ody):
Blij dat het goed met je gaat! Dikke knuffel! -
16 April 2009 - 10:00
Kris:
Heej meis,
Goed om te horen dat je onderzoek allemaal goed verloopt maar voooral ook dat je lekker in je vel zit. En wat een heerlijke natuur avonturen beleef je toch weer! Ik krijg er zelf ook helemaal "kampeer zin" van, hihi. Succes verder met de interviews!
Liefs,
Kris
16 April 2009 - 10:05
Froukje:
Wow, heftig!! Hd en ik hebben ook gekampeerd met pasen, maar dan in Veenendaal! Was ook mooi hoor, maar ja, ik denk dat hij wel jaloers is op jouw avontuur, want hij is ook enorm gek op bergen. Heftige gesprekken heb je ook... ik ben inmiddels ook begonnen, al loopt het nog niet zo vlotjes. We houden elkaar op de hoogte!
Dikke knuffel! -
16 April 2009 - 13:17
Teur:
Marie ben blij dat het goed met je gaat en dat je met pasen ook mooie avontuurlijke dagen hebt gehad!!!
Al moet ik wel zeggen dat ik je met PP wel gemist heb hoor!
Dikke knuffel! -
16 April 2009 - 18:23
Peter:
Hallo Marielle.
Ik ben de man van Ria van moentjes en lees ook je verhalen met plezier.
Ook je Paashaas verhaal en over het koele heldere water, maar DraNkensbergen moet toch echt Drakensbergen zijn.
Veel succes met je verdere onderzoek en vooral heel veel plezier. -
16 April 2009 - 18:27
Mariëlle Lunenburg:
haha sorry Peter typfoutjes zitten in een klein hoekje...... -
17 April 2009 - 07:43
Martie:
Kan niet wachten tot ik wat foto´s zie van jullie oneindige uitzichten.
Het klinkt fantastisch......
Goed van je dat je de verhalen en de ellende die je hoort en ziet van je af kunt zetten.
Dikke knuffel
17 April 2009 - 08:02
Petra:
heftig wat een avontuur succes veder -
17 April 2009 - 09:52
Els:
Bijzonder het contrast tussen het ontspannende weekend en de rust die daar is tegenover de dramatische verhalen waar je tijdens je onderzoek mee te maken krijgt. Fijn dat je het goed van je kunt afzetten! xxx -
18 April 2009 - 08:27
Kim:
Hey lieve Mari!
Wederom een super verhaal...je beschrijft super hoe je de (kampeer- en onderzoeks-)avonturen beschrijft!
Veel succes nog!
Liefs van Kim! -
18 April 2009 - 15:43
Janne:
Ha Marielle,
Een beetje aant snuffelen op internet en ik kom je site tegen.
Wat maak je veel mee! Je kan het mooi op papier zetten, waardoor het voor jouw vrienden en familie duidelijk wordt hoe jouw leven daar is.
Geniet er nog van en fijn dat het goed met je gaat!
Liefs, Janne -
28 April 2009 - 09:31
Lieke Luun:
Fijn dat het goed gaat met je mari!! Zijn wel heftige verhalen om te horen hoe de vrouwen daar behandeld worden.. pfff dan woon je toch liever in nederland... Ik zou me niet voor kunnen stellen dat ik zo zou moeten leven.. Super goed dat je een berg beklommen hebt hou je mooi je conditie op pijl ;-)!!
Lfs Lieke